Alles wat je moet weten over de Vrouwentriathlon op zondag 24 juni!

mei 26, 2018 //

/

Doe je zondag 24 juni mee aan de Vrouwentriathlon? Lees dan deze informatie goed door, zodat je goed voorbereid aan de start staat. Nog niet ingeschreven? Wacht niet te lang, want vol=vol! De inschrijving sluit een week vóór het evenement, dus op 17 juni. Tussen 17 juni en 22 juni (12:00 uur) kun je je nog plaatsen op de reservelijst en is deelname mogelijk als er nog startnummers zijn. Als je een persoonlijk startnummer met je naam erop wilt, schrijf je dan in voor 7 juni.

Het parcours van de Vrouwentriathlon is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Je vindt informatie over het parcours op onze website.

In de speciale wedstrijdflyer lees je alles over de wedstrijd, deze wedstrijdflyer staat binnenkort op onze site. Bij het afhalen van het startnummer krijg je ook een chip. Uitleg over het gebruik van de tijdregistratiechip vind je in de wedstrijdflyer en bij tips ‘n trucs. In de enveloppe met het startnummer vind je ook een sticker met daarop jouw startnummer. Deze sticker maak je vast aan de remkabel van je fiets. Na afloop van de wedstrijd mag je op vertoon van jouw startnummer weer de wisselzone in. Alleen als het startnummer en het nummer op de sticker overeen komen, mag je met jouw fiets de wisselzone weer verlaten!

Zorg ervoor dat je op tijd bent: check routeplanners van openbaar vervoer of websites met wegwerkzaamheden, zodat je op de wedstrijddag niet voor onaangename verrassingen komt te staan! Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een warming up gegeven en krijg je een wedstrijdbriefing. Luister goed tijdens de briefing, daar krijg je onder meer nog uitleg over het zwemparcours.

Weet je niet zeker wat je allemaal mee moet nemen? We hebben een hele handige checklist! Zo vergeet je niks belangrijks en kun je je zondag 24 juni helemaal op de wedstrijd richten!