Ben je het slechte weer ook zat? Ga mee naar Lanzarote!

november 29, 2017 //

Wat Simone Schipper betreft kan het niet snel genoeg maart worden. Dan gaat ze namelijk voor de vierde keer met Siosport mee naar Lanzarote voor de sportieve trainingsweek speciaal voor vrouwen. “Ik kan het iedereen écht aanraden. Ik ben op het gebied van triathlon geen hoogvlieger, maar door mee te gaan naar Lanzarote heb ik nét dat zetje gekregen om het allemaal wat beter aan te pakken. En de week zelf? Het is een cadeautje voor jezelf!”

Van zondag 4 tot en met zondag 11 maart organiseert Siosport voor de achtste keer een sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. En volgens Simone is het dus echt een aanrader. “Je hoeft tijdens die week nergens over na te denken, alles is voor je geregeld. De accommodatie is prima, je kunt er goed trainen en de sfeer tussen de dames onderling is elk jaar heel erg goed. Je hebt allemaal dezelfde focus in die week: lekker sporten. En dat schept een hele leuke sfeer. Iedereen laat z’n besognes thuis die week, je bent gewoon lekker aan het sporten in mooi weer, krijgt tips van anderen en natuurlijk van Sione over hoe je beter kunt lopen, fietsen en zwemmen.”

Twijfel je of de sportieve week iets voor je is? Dan trekt Simone je graag over de streep. “De eerste keer heb ik ook heel erg getwijfeld of ik wel mee zou gaan. Ik kan me dus best voorstellen dat er vrouwen zijn die graag eerst even met iemand spreken die al eens is mee geweest. Ze mogen me gerust bellen of mailen!” Heb je serieuze interesse in de sportieve week maar twijfel je nog? Stuur dan een mail naar pers@vrouwentriathlon.nl met jouw contactgegevens. Dan brengen wij je in contact met ‘ervaringsdeskundige’ Simone.

Op de website van Siosport vind je alle informatie over de sportieve week en mogelijkheden om je aan te melden.