Bij welke Vrouwentriathlon zien we jou dit jaar?

mei 23, 2015 //

Het blijft langer licht, de temperaturen zijn goed. En dus heb je vast al veel fiets- en hardloopkilometers in de benen en misschien heb je zelfs al een duik in buitenwater genomen. Kortom: je bent helemaal klaar voor het triathlonseizoen. Waar zien we jou dit jaar aan de start? De Vrouwentriathlon van Nijeveen is als eerste aan de beurt op zaterdag 13 juni, maar daarna hebben we nog twee mooie evenementen voor je in petto!

Beesd: bakermat van de Vrouwentriathlon
De Vrouwentriathlon van Beesd wordt dit jaar gehouden op zondag 16 augustus. Beesd is voor ons bijzonder: hier begonnen we als eerste met de triathlons speciaal voor vrouwen. De Vrouwentriathlon van Beesd wordt gehouden op en rond het mooie terrein van camping Betuwestrand, één van onze sponsoren. Extra leuk dit jaar: je kunt je opgeven voor een gezellig kampeer- en triathlonweekend vol trainingen en tips, voorafgaand aan de Vrouwentriathlon van Beesd.

Weer een record in Utrecht?
Vanwege de Tourstart in Utrecht dit jaar is de Vrouwentriathlon Utrecht iets opgeschoven op de triathlonkalender: zondag 20 september. Het zwemgedeelte van de wedstrijd in Utrecht-Leidsche Rijn is in de Haarrijnseplas, het fiets- en looponderdeel voert de deelneemsters over Het Lint, de recreatiestrook van het Máximapark.

Extra prijzen voor de ‘drieslag’
Deelneemster die meedoen aan alle Vrouwentriathlons in 2015 (dus Nijeveen, Beesd én Utrecht) maken kans op extra mooie prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekend cabrio rijden?

Vroege vogels krijgen korting!
Wist je trouwens dat vroeg inschrijven loont? De inschrijfkosten gaan 6 weken vóór het evenement omhoog. De inschrijfkosten voor de Vrouwentriathlon Beesd gaan op 1 juli omhoog met vijf euro, voor de Vrouwentriathlon Utrecht wordt op 6 augustus het inschrijftarief verhoogd met vijf euro. En oh ja, inschrijven kan tot één week voor de wedstrijddag of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wil je dus zeker zijn van een startplek? Wacht dan niet te lang met inschrijven!