Camping Betuwestrand maakt parcours Beesd uniek

augustus 19, 2016 //

Als je al eens hebt meegedaan in Beesd weet je het nog wel: de Vrouwentriatlon daar vindt plaats bij en op een camping. Dat is Camping Betuwestrand, al vanaf het begin nauw betrokken bij de Vrouwentriathlon: het was daar waar acht jaar geleden de allereerste Vrouwentriathlon plaatsvond. We zijn blij met die lange samenwerking!

De camping maakt het parcours in Beesd uniek. Het zwemmen is in de aangrenzende recreatieplas De looproute van de 1/8e afstand loopt tussen de tenten en caravans door, en elk jaar staan er weer veel campinggasten langs de route om de deelneemsters aan te moedigen. De prijsuitreiking vindt plaats bij het funpark met waterskibaan. Deelneemsters en publiek kunnen profiteren van het aanbod in de horeca van de camping: die is de hele dag open voor koffie, thee, een lekker broodje, enzovoort.

Bovendien kun je als deelneemster of toeschouwer dus zo’n beetje op het parcours kamperen. Dat is een goed idee als je bijvoorbeeld op zaterdag het parcours wilt verkennen, zondag niet vroeg op wilt staan of er een weekend van wilt maken. Je kunt overnachten op een kampeerplaats of in een trekkershut. Voor een langer verblijf kun je ook een huurcaravan boeken. Deelneemsters aan de Vrouwentriathlon ontvangen 5% korting op hun boeking.

Kijk voor tarieven en meer informatie op www.betuwestrand.nl. Reserveren kan via 0345 – 681503