Check, check, dubbelcheck: laatste info Vrouwentriathlon Utrecht

augustus 12, 2014 //

/

Vanwege het recordaantal inschrijvingen voor de Vrouwentriathlon in Utrecht is de 1/8e afstand opgedeeld in twee series. Als eerste starten om 10.00 uur de vrouwen die aan de 1/16e triathlon meedoen. Hier verschijnen 50 vrouwen aan de start. De eerste serie voor de 1/8e afstand is om 11.00 uur, de tweede serie begint om 11.10 uur. In totaal hebben zich 200 vrouwen ingeschreven voor de 1/8e afstand.

Flyer niet vergeten
Als je je hebt ingeschreven voor de Vrouwentriathlon van Utrecht (én als je hebt betaald…!) ontvang je in de week voorafgaand aan de triathlon de flyer met het programma. Ons advies: goed doorlezen, bewaren en meenemen! Nog een tip: vergeet niet de envelop mee te nemen, daar staat namelijk jouw startnummer op, deze heb je nodig bij de inschrijfbalie waar je jouw tasje ophaalt. In dat tasje vind je onder meer de bekende roze badmuts die je verplicht moet dragen tijdens het zwemonderdeel. En na afloop van de triathlon kun je leuke prijzen winnen met de tombola. Ook hiervoor heb je jouw envelop nodig.

Extra prijzen
Heb jij meegedaan aan de Vrouwentriathlon van Nijeveen, Beesd én ga je meedoen in Utrecht? Dan maak je zondag 17 augustus kans op extra prijzen! Een unieke sweater van de Vrouwentriathlon, een personal training verzorgd door Siosport of een weekend cabrio rijden, aangeboden door Peugeotdealer Nefkens Utrecht.

Tip!
Nog één laatste advies: voorkom onnodige stress en kom op tijd! Zoals we al meldden: we hebben dit jaar een recordaantal deelnemers. Het kan dus druk zijn bij de inschrijfbalie, in de kleedkamers of op het parkeerterrein.