Clinic: zwemmen in open water

mei 23, 2015 //

Zwem jij één of meer keren per week vele baantjes in het zwembad? Goed zo! Dan zal het deze zomer aan jouw zwemconditie vast niet liggen om de Vrouwentriathlon te volbrengen. Maar realiseer jij je wel dat zwemmen in open water heel anders is dan in een zwembad? Volg daarom een open water clinic van Siosport. De clinic is er ook voor gevorderden om nog meer uit de zwemprestatie te halen

Geen strepen op de bodem, geen plafond of zijkant van het bad om je op te oriënteren, het zicht is ook nog eens minder dan in het zwembad. Wat moet je doen als er door wind een sterke stroming staat? En hoe overleef je nu zo’n massastart én kom je ook nog goed weg? Tijdens de open water clinic van Siosport krijg je handige tips en aanwijzingen om jouw zwemtechniek in open water te verbeteren en zo snel mogelijk een boei te ronden.

In juli en augustus worden vier open water clinics gehouden, twee keer op maandag en twee keer op woensdag. De exacte data worden nog vastgesteld. De clinic is er voor beginners (op maandag) en voor gevorderden (op woensdag). Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@siosport.nl en je krijgt bericht zodra de data bekend zijn. Locatie: Utrecht.