Clinics 2016: open water zwemmen en wisselen

februari 25, 2016 //

Onze oproep vorige maand om ideeën aan te dragen voor clinics dit seizoen was niet aan dovemansoren gericht, we hebben veel reacties binnen gekregen. Bedankt allemaal voor het reageren! We hebben de meeste reacties nu geïnventariseerd. Hieruit kwam naar voren dat er veel behoefte bestaat aan een wisselclinic en een clinic open water zwemmen.

De clinics open water zwemmen worden al enkele jaren gegeven door Sione Jongstra van Siosport en staan ook voor aankomende zomer op de planning. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte data en locatie.

Vanwege de vele vraag zal dit jaar ook een wisselclinic worden georganiseerd. Zodra er meer bekend is over datum, locatie en kosten maken we dat via onze nieuwsbrief en website bekend. Daarnaast starten in maart de hardlooptrainingen van Siosport weer en vanaf april kun je aansluiten bij de fietstrainingen.

Heb je zelf nog ideeën voor een clinic of heb je prangende triathlon-vragen? Je kunt jouw ideeën of vragen sturen aan vraag@vrouwentriathlon.nl. We proberen via onze artikelen in de nieuwsbrief antwoord te geven op al jullie vragen. Handige en praktische tips vind je in onze rubriek Tips ’n trics, daar vind je ook een checklist voor de wedstrijddag.