Dankzij vele sponsoren een geweldige Vrouwentriathlon Beusichem!

juni 30, 2019 //

/

Wát een mazzel hebben wij zeg: leuke deelneemsters, leuke vrijwilligers én…leuke sponsoren die de Vrouwentriathlon een warm hart toedragen. En die liefde is wederzijds. We zetten daarom graag nog even alle bedrijven in het zonnetje die de Vrouwentriathlon Beusichem hebben gesteund!

Allereerst Beachclub De Meent en het Sport & Event Center in Beusichem: naast het beschikbaar stellen van de inschrijflocatie, toiletten, douches en kleedgelegenheid hebben zij prijzen beschikbaar gesteld: cadeaubonnen voor padel – een soort mix tussen tennis en squash – en bowlen.

Beheerder van De Meent: Uiterwaarde en natuurlijk de twee gemeenten Buren en Culemborg. Allen zeer bereidwillig om in en rondom De Meent in Beusichem en door Culemborg een triathlon te organiseren. Een hele fijne samenwerking!

De masseurs van FysioXtra hebben vele kuitspieren na afloop van de Vrouwentriathlon losgemasseerd. Heel erg fijn dat jullie er waren. FyiosXtra heeft vestigingen in Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem en Herwijnen en biedt naast algemene fysiotherapie ook oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, dry needling en shockwave therapie.

Sporthuis Brouwer uit Culemborg stelde prijzen beschikbaar voor de winnaressen, een aantal mooie tegoedbonnen.

En natuurlijk de sponsoren die we al eens eerder hebben vermeld:
FootConnection : een leuke goodie in het inschrijftasje én hulp bij het vinden van vrijwilligers
Triathlonaccessoires mooie prijzen voor de winnaressen
AutoRentVitesse: het hele weekend een mooie bus voor organisatie om alle spullen te kunnen vervoeren
Bye! Nutrition: sportvoeding voor alle deelneemsters na afloop van de race

Siosport: clinics in de aanloop én een personal training voor één van de deelneemsters. De winnares heeft zich nog niet gemeld. Stond er op jouw visitekaartje van Siosport een personal training? Dan kun je contact opnemen met Sione Jongstra van Siosport!