Data 2016 bekend, inschrijving opent op 1 februari!

januari 27, 2016 //

/ / /

De data voor komend jaar zijn bekend! Zoals je waarschijnlijk al weet, beginnen we het sportieve seizoen op (paas)zaterdag 26 maart met de derde editie van Zwemloop Het Lint. Ideaal om jezelf en de concurrentie te testen of juist om kennis te maken met twee sporten achter elkaar! Op zondag 3 juli vindt de Vrouwentriathlon Utrecht plaats. We sluiten het sportieve seizoen af op zondag 28 augustus met de Vrouwentriathlon Beesd.

Vanwege een achterblijvend aantal deelneemsters in Drenthe en organisatorische wijzigingen – waardoor het lastig is om voldoende vrijwilligers op de been te krijgen – hebben we vooralsnog besloten ons komend jaar te richten op Utrecht en Beesd. Nijeveen valt hierdoor helaas af.

De inschrijving voor de Zwemloop is al geopend, de inschrijving voor de Vrouwentriathlon 2016 opent op 1 februari. Ben jij er ook weer bij? Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het parcours en andere belangrijke zaken. Heb je een vraag over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de Vrouwentriathlon? Stuur ons dan een berichtje via vraag@vrouwentriathlon.nl.