David Lloyd verzorgt warming up (én doet mee!) en sportdrank van BYE! Nutrition

mei 26, 2018 //

Deze maand staan weer twee sponsoren van de Vrouwentriathlon in de spotlights: BYE! Nutrition en David Lloyd. Net zoals voorgaande jaren geeft Gabriela, sports manager bij David Lloyd Clubs, voorafgaand aan de Vrouwentriathlon de warming-up. Nieuw dit jaar is dat ze ook mee gaat doen! ”Vanaf de eerste keer was ik verkocht”, aldus Gabriela. “Ik vond het zo knus, zo veel dames bij elkaar in een nu nog klein evenement! Dit wilde ik graag als eerste (1/8ste) triatlon doen!”

Gabriela: “Als je fanatiek bent kan je lekker vooraan starten maar als je er rustig aan wil doen, kan dit ook gemakkelijk. Voor ieder wat wils! Daarom vond ik het leuk om deze keer eerst alle dames ervoor warm te krijgen (letterlijk en figuurlijk) en dan mijzelf bij de pret aan te sluiten! Ik doe graag mee aan de Vrouwentriathlon en ik weet zeker dat het weer een mooie editie wordt.”

Wil je getraind worden door Gabriela of haar collega’s? Bij David Lloyd kun je tennissen, squashen, fitnessen, zwemmen en nog veel meer. Bel 088-0202151 voor meer informatie of neem een kijkje op de website van David Lloyd.

Natuurlijke sportvoeding

Het verhaal achter BYE! Nutrition is eigenlijk heel simpel: “Wij van BYE! Nutrition maken onze producten van een zo hoog mogelijke kwaliteit maar dit dan wel op z’n veel mogelijke natuurlijke basis. Uit eigen ervaring en de ervaring van onze sporters zijn we erachter gekomen dat natuurlijke sportvoeding veel lichter en beter op de maag ligt dan chemisch bewerkte sportvoeding.”

 

De producten van BYE! Nutrition zijn daarom zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke producten en bevatten geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Voor de deelneemsters aan de Vrouwentriathlon staat na afloop sportdrank van BYE! Nutrition klaar. En BYE! Nutrition heeft een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaressen van de Vrouwentriathlon.