De Lopende Zaak

februari 26, 2013 //

Volgens medewerkers van de De Lopende Zaak is een aantal zaken belangrijk om blessurevrij te sporten: de juiste techniek, een goede rompstabiliteit en intensiteit en goed schoeisel. Voor fietsers zijn de juiste afstellingen van de fiets een must om klachtenvrij te blijven. De Lopende Zaak sponsort ook dit jaar de Vrouwentriathlon in de vorm van tegoedbonnen voor loopanalyses.

De Lopende Zaak is gespecialiseerd in de voetbeweging tijdens het sporten (sportpodologie), de biomechanica van het hardlopen en fietsen (bewegingsanalyse). Als je het advies krijgt over te schakelen naar een meer natuurlijke manier van hardlopen, dan kunnen hardloopschoenen van Newton uitkomst bieden. Je kunt bij de Lopende Zaak ook terecht voor hardloopcursussen en trainingen rompstabiliteit.

Wil je voorafgaand aan de Vrouwentriathlon extra aandacht besteden aan je hardlooptechniek of wil je er zeker van zijn dat je op de juiste manier op je fiets zit? Bij De Lopende Zaak ben je aan het juiste adres! Ook voor blessurebehandeling- en trainingsadvies kun je bij deze praktijk voor Sportpodologie en Bewegingsanalyse aankloppen. Voor meer informatie, bezoek: www.delopendezaak.nl

delopendezaak