De winter door: clinics, Tacx-training en wetsuit-testdag

oktober 25, 2015 //

Het wordt weliswaar winter, maar stilzitten is niet nodig! In de vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat er de komende maanden een boel clinics en trainingen op het programma staan om je goed voor te bereiden op het volgende triathlonseizoen. Binnenkort starten bijvoorbeeld de Tacx-trainingen. Dat zijn indoor-fietstrainingen om in de koude en donkere maanden toch je fietsconditie te verbeteren. Ze zijn wekelijks op donderdagavond in Utrecht, vanaf 12 november. Op de website van Siosport vind je meer informatie.
Verder organiseert de Vrouwentriathlon op zaterdag 6 februari van 14.30 uur tot 16.00 uur een wetsuit-testmiddag in zwembad De Kwakel in Utrecht. Je kunt dan uitleg krijgen maar vooral: wetsuits passen en meteen in het zwembad uitproberen. Zo’n testdag is ideaal als je een wetsuit wil kopen, maar niet weet waar je op moet letten, of twijfelt over de maat of het materiaal. Er zullen pakken zijn van verschillende merken. Wil je weten hoe zo’n testdag gaat, lees dan het verslag van vorig jaar.

De testdag wordt gehouden in zwembad De Kwakel in Utrecht. Kosten: 15 euro per persoon. Opgeven kan via info@siosport.nl.