Deelneemsters van de maand

augustus 4, 2013 //

Misschien heb je ze wel gezien op 30 juni tijdens de 1/16e afstand van de Vrouwentriathlon van Utrecht: Suzanne, Katri, Astrid en Daniëlle, alle vier collega’s bij het uitzendbureau.  Mét triathlonpakjes, voorzien van het logo van hun werkgever, deden ze samen voor het eerst mee aan de mini-triathlon.Suzanne, Katri, Astrid en Daniëlle werken al enige tijd samen op de vestiging van het uitzendbureau in Lisse. Collega Astrid komt begin dit jaar met het idee om mee te doen aan de mini-triathlon en de rest is direct enthousiast. Ook hun baas weten ze enthousiast te maken en hij besluit de dames te sponsoren bij de aanschaf van de triathlonpakjes.

De collegaatjes trainen individueel, maar houden elkaar via Facebook op de hoogte wanneer ze gaan trainen. Daniëlle: ‘Dan blijf je zelf ook echt niet op de bank zitten!’ Vlak voor de triathlon trainen de dames nog wel gezamenlijk en ook doen ze mee aan de open water clinic in Utrecht.

Twee weken voor de wedstrijd zijn de dames wel zenuwachtig, maar de wedstrijd in Utrecht gaat goed. ‘We hebben onze streeftijd van een uur allemaal gehaald’, aldus Daniëlle. ‘Volgend jaar willen we zeker weer meedoen, misschien wel met de 1/8e!’