Beide divisieteams tevreden over seizoen

september 23, 2016 //

Voor de twee Siosport-Vrouwentriathlon-divisieteams zit het seizoen er net op. Beide teams hadden in september nog één wedstrijd. Bij de laatste wedstrijd, een estafette in Amsterdam die de teamleden ervoeren als best stresserige ‘super-super-super-sprint’ heeft het 1eDivisie team de tiende plek in het klassement vastgehouden. Het 2eDivisieteam had de tweede teamwedstrijd van het seizoen, in Vroomshoop, en die ging veel beter dan de eerste. Daardoor steeg het team nog een plekje in het klassement, naar de dertiende plek. Beide teams behaalden zo de seizoens-doelstelling en zijn ook tevreden met hun prestaties van dit jaar.

De twee wedstrijdverslagen kun je lezen op de site van Siosport: 2eDivisie dames revancheren zich in Vroomshoop en 1eDivisieteam houdt plek in klassement vast.

Nieuwe leden en coach gezocht
Het 1eDivisieteam is op zoek naar nieuwe teamleden. Als je interesse hebt, lees dan de oproep. Je melden kan nog steeds!
Ook zoeken we een nieuwe assistent-coach: iemand met affiniteit met triathlon die de dames op de wedstrijddag wil bijstaan. Misschien iets voor jou? Meer informatie via triathlonteam@siosport.nl.