Divisieteams: wie staan er in 2016 aan de start?

november 27, 2015 //

Aan de oproep om deel uit te maken van het nieuwe Siosport-Vrouwentriathlonteam in de 2eDivisie werd massaal gehoor gegeven. In totaal meldden zich bijna 20 vrouwen aan. Er is al een eerste selectie geweest en de overgebleven 9 dames komen binnenkort bij elkaar. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er 7 overblijven die de strijd aangaan in de 2eDivisie Noord. De komende weken wordt gekeken welke vrouwen het beste bij het nieuw op te zetten team én elkaar passen. We hopen in de volgende nieuwsbrief bekend te maken wie er in 2016 aan de start verschijnen.

Het 1eDivisie team van Siosport-Vrouwentriathlon is inmiddels compleet. Alle leden van het team gaan ook komend seizoen door behalve Yvette van Wegen, die zich graag op de langere afstanden wil gaan toeleggen. Dorine Versluis neemt haar plaats in. Dorine was afgelopen seizoen al betrokken bij het team als assistent-coach.

Eind november zijn alle wedstrijden en data voor komend seizoen bekend gemaakt. Wil je eens zien hoe zo’n teamwedstrijd eraan toe gaat? Neem dan eens een kijkje bij één van de wedstrijden. Kun je meteen ‘onze’ dames aanmoedigen! Je vindt hier alle data voor 2016 voor de 1eDivisie en de 2eDivisie.