Dringende oproep: vrijwilligers gezocht voor 23 juni!

mei 31, 2019 //

/ /

Je hebt misschien onze noodkreet al ontvangen via de mail vorige week of op social media voorbij zien komen. We dachten met een lokale vrijwilligerscoördinator in Beusichem alles goed geregeld te hebben, maar helaas bleek kortgeleden dat er weinig tot geen actie was ondernomen. Onze noodkreet leidde tot hartverwarmende reacties – dank daarvoor! – én aanmeldingen voor vrijwilligers. Wat geweldig! Maar…we zijn er nog niet! Vóór 5 juni moeten we nog drie vrijwilligers zien te vinden: twee verkeersregelaars aan het fietsparcours en één EHBO’er. Daarnaast zoeken we nog vroege vogels (met spierballen) die ons vanaf 6.00 uur op de wedstrijddag willen helpen met de opbouw van parcours, wisselzone en finishgebied.

Ben jij of ken jij degene die ons zondag 23 juni kan helpen? Meld dit dan via het mailadres: beusichem@vrouwentriathlon.nl. We hebben goede hoop dat het gaat lukken en dat de wedstrijd dus gewoon door kan gaan. Maar dat kan niet zonder jullie hulp, dus denk en help mee!

De vrijwilligers krijgen een heerlijk lunchpakket en iets te drinken en een aandenken aan de Vrouwentriathlon. Daarnaast kunnen zij de deelneemsters aanmoedigen tijdens de wedstrijd, omdat zij langs het parcours staan. Ook de deelneemsters die zich al hebben ingeschreven roepen we op om vrijwilligers aan te leveren: gaat je man/vrouw/vriend(in)broer/zus/vader/moeder/buurvrouw/collega/tante mee als supporter? Zij kunnen ons helpen als vrijwilliger én jou tegelijkertijd aanmoedigen!