Durf jij het aan? Sportieve dames gezocht voor Teamcompetities

juli 11, 2021 //

Triathlon is een individuele sport, maar je kunt deze ook in teamverband doen in wedstrijden van de Teamcompetitie. Na een paar jaar afwezigheid, willen we weer een team opstarten! Wie durft de uitdaging aan en start in 2022 namens Vrouwentriathlon-Siosport in de 3eDivisie?

Hoe werkt het?

Bij voldoende animo en een onderlinge teamklik (héél belangrijk!) gaan we volgend jaar met een nieuw team in de 3eDivisie van start. Het 3eDivisieteam zal bestaan uit 6 tot 8 dames. De teamcompetitie bevat een mix van sprinttriathlons en olympische afstanden en gaat waarschijnlijk over 5 wedstrijden. Elk team start met 4 vrouwen per wedstrijd. De uitslagen van deze dames worden opgeteld en zo ontstaat er een dagwinnaar. Het team dat het beste presteert over alle wedstrijden wordt kampioen.

Wat moet je kunnen?

Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/4 triathlon te volbrengen en dat je minstens 2 van de 5 wedstrijden kunt starten (de exacte  wedstrijddata voor 2022 zijn nog niet bekend).

Aanmelden voor het Vrouwentriathlon-Siossportteam

Zie jij dit wel zitten? Meld je dan aan via sione.vrouwentriathlon@live.nl. Vermeld erbij wat jouw triathlon-ervaring is en waarom het je leuk lijkt om mee te doen. Jouw aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Aan de hand van je aanmelding ontvang je een mail met informatie en vindt er een informatiebijeenkomst plaats.

Meer informatie

Op onze website vind je verschillende wedstrijdverslagen van voorgaande jaren. Wil je meer weten over de competitie zelf, kijk dan even op de website van Teamcompetities Triathlon.