Even voorstellen: vormgevend triatleet Christel Visser

november 29, 2018 //

/

Sinds een paar maanden maakt de 37-jarige Christel Visser deel uit van vrijwillige organisatieteam van de Vrouwentriathlon. Christel volgt Saskia op die jarenlang als vrijwillige vormgeefster de prachtigste dingen maakte, zoals posters, headers voor de nieuwsbrief en social media en natuurlijk de wedstrijdflyers. Saskia geeft met een goed gevoel het stokje over aan Christel, hoog tijd dus om de schijnwerpers even op haar te richten.

Christel werkt in het dagelijks leven met haar vader in zijn drukkerij. Daarnaast is ze bezig met het opbouwen van haar eigen website, www.papierenwereld.nl. Kortom, vormgeving is waar ze oog voor heeft en wat haar aanspreekt en dus is het dan ook logisch dat ze voor de Vrouwentriathlon als vormgever aan de slag is gegaan. “Ik zag in de nieuwsbrief dat er een vrijwillige vormgeefster werd gezocht en dacht meteen: dat is een mooie kans.”

Zelf nam Christel een aantal keren deel aan de Vrouwentriathlon. Zowel op de achtste als op de zestiende. “Ik ben geen echte triatleet hoor want ik kan totaal niet hardlopen, maar af en toe probeer ik er weer eens één.” Het zwemmen gaat haar altijd erg goed af, tenminste als het water niet te wild is. “Ik ben niet zo’n held”, lacht ze.

Daarom vindt Christel de Vrouwentriathlon ook zo mooi. “Ook als je geen held bent dan kan je aan deze wedstrijden goed mee doen. De druk is niet zo hoog. Alles is lekker relaxt. Het is niet pochen met fancy fietsen en de nieuwste brillen. Het gaat juist om het doen. Daarom ben ik fan.”

De sfeer van de Vrouwentriathlon in combinatie met haar expertise op het gebied van vormgeving zorgden er dus voor dat Christel Visser zich aansloot bij de vrijwilligers van de Vrouwentriathlon. Binnenkort kunnen we haar eerste ontwerpen gaan bewonderen!