Geef je op voor de wetsuittestdag op zondag 10 maart 2019

december 20, 2018 //

/

Ben je nog niet bekend met zwemmen in een wetsuit of weet je niet waarop je je keuze moet baseren? Wij hebben dé oplossing voor je: een wetsuittestdag! Op zondag 10 maart 2019 van 13:00-16:00 kun je in Utrecht wetsuits passen én direct uitproberen in het zwembad. Zo kun je voelen welk drijfvermogen het beste past bij jouw postuur en zwempositie in het water en ondervind je aan den lijve welk wetsuit het beste bij je past.

Triathlonaccessoires.nl neemt de experts van drie verschillende wetsuitmerken mee en zij staan tijdens de wetsuittestdag klaar om advies en tekst & uitleg te geven over verschillende merken wetsuits, de flexibiliteit van de verschillende soorten neopreen en natuurlijk hoe je zo’n wetsuit nu het beste aan- en uittrekt. En zoals gezegd test je meteen de wetsuits uit in het zwembad, zodat je écht het drijfvermogen en de bewegingsvrijheid kunt ervaren. De wetsuittestdag is voor zowel mannen als vrouwen.

Twintig procent waarde-tegoed!

Koop je een wetsuit tijdens de testdag, dan krijg je een tegoedbon van twintig procent van de aanschafwaarde, te besteden bij Triathlonaccessoires.nl. Heb je bijvoorbeeld een wetsuit gekocht voor 250 euro, dan kun je voor 50 euro iets uitzoeken op de website. Wij zeggen: een topdeal.

Geef je op!

Kom je wetsuits testen op 10 maart? Leuk! Je kunt je opgeven via info@siosport.nl.