Geef je op voor de wisselclinic en openwatercliniss!

maart 27, 2018 //

Wisselclinic

Win seconden of misschien wel minuten met een snelle wissel! Hoe zorg je ervoor dat je snel wisselt tussen de verschillende onderdelen? Hoe krijg je je helm snel vast, moet je je schoenen nu op de fiets vastzetten of beter van niet? Je leert het allemaal (én meer) tijdens de wisselclinic op woensdag 16 mei. Geef je snel op!

De wisselclinic wordt zoals altijd georganiseerd door Sione Jongstra van Siosport en is speciaal voor beginners. Wil jij alvast seconden of wellicht minuten winnen voordat je start? Kom dan naar de wisselclinic voor allerlei handige tips en trics.

Praktische informatie
Waar: Leidsche Rijn, Utrecht
Wanneer: woensdagavond 16 mei 2018
Aanvang: 19:00 uur
Kosten: 10 euro
Opgave: info@siosport.nl

Openwaterclinics en wetsuits testen

Uiteraard organiseert Siosport speciaal voor de Vrouwentriathlon ook dit jaar weer openwaterclinics voorafgaand aan de Vrouwentriathlon.

Data openwaterclinics 2018
Maandag 11 juni (met mogelijkheid om wetsuit te testen)*
Woensdag 13 juni (met mogelijkheid om wetsuit te testen)*
Maandag 18 juni (reserve datum)
*Wetsuit testen

Op maandag 11 en woensdag 13 juni is het tevens mogelijk om een wetsuit van het merk Mako te testen. Wel onder voorbehoud van voldoende animo. Bij aanschaf van een wetsuit krijg je 10% korting en heb je het wetsuit voor de start van de Vrouwentriathlon in huis (mits jouw wetsuit op voorraad is). Als je een wetsuit wilt testen, zal je wel een deel van de clinic missen, maar deze kan je eventueel bij de andere clinic volgen. Het volgen van twee clinics geeft veel vrouwen het vertrouwen om er op de wedstrijddag helemaal klaar voor te zijn.

Informatie wetsuit testen
Locatie: Haarrijnse Plas, Utrecht
Aanvang: 19.00 uur (duur circa een uur)
Kosten: 7,50 euro per clinic (2 voor 12,50 euro)
Inschrijven: stuur een bericht aan info@siosport.nl. Geef bij je inschrijving aan of je een wetsuit wilt passen.

Bandje wisselen en hardloop- en fietstrainingen

Een aantal vrouwen heeft aangegeven belangstelling te hebben voor nog een clinic bandje wisselen. Heb jij hier ook behoefte aan? Laat dit dan even weten via info@siosport.nl. Bij voldoende animo gaan we weer een clinic organiseren!

Vanaf maart (hardlopen) en april (fietsen) starten de trainingen van Siosport in Utrecht/Leidsche Rijn weer. De trainingen zijn om de week, zowel voor mannen en vrouwen (vereiste: basisconditie). Data, tijden en kosten vind je op de website van Siosport.