Geef je op voor een weekend vol triathlon in Beesd!

april 26, 2015 //

/ /

Denk je erover mee te gaan doen aan de Vrouwentriathlon in Beesd? Leuk! En hoe lijkt het jou om de dagen ervóór trainingen en superhandige tips & trics van een doorgewinterde triatleet te krijgen zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt? En als extraatje ook nog lekker eten en gezelligheid te krijgen in een prachtige omgeving? Klinkt goed, nietwaar? Klopt! Daarom organiseert Sione Jongstra van Siosport een trainingsweekend van 14 tot en met 16 augustus 2015 op en rond Camping Het Betuwestrand in Beesd. Geef je snel op!

Hoe ziet het programma van het trainingsweekend eruit? Hieronder vind je alle praktische gegevens:

Vrijdag 14 augustus
9.00 uur: verzamelen bij Betuwestrand
9.30 uur – 10.30 uur: zwemmen
11.00 uur – 12.30 uur: Wisseltraining en verkennen loopparcours 1/16 of 1/8
Middag: tent opzetten en middag vrij te besteden. Sione heeft goede tips om optimaal te genieten van de mooie omgeving van Camping Het Betuwestrand en Beesd.
18.30 uur: Pasta Party met filmpje Beesd 2014 en vragen(v)uurtje

Zaterdag 15 augustus
Ochtend: Fietsparcours verkennen 1 of 2 ronden. Aansluitend wisselzone verkennen.
Middag: vrij te besteden
Avond: Keuze je eigen pre race maaltijd bereiden of met groep (pannenkoeken) eten

Zondag 16 augustus
Vrouwentriathlon Beesd

Kosten
Voor het trainingsweekend in Beesd betaal je 125 euro per persoon Dit is inclusief 2 overnachtingen (in eigen tent), inclusief toeristenbelasting + pasta party met 1 drankje + alle trainingen + sportdrank voor de trainingen + goodie bag. Exclusief diner zaterdagavond, overige maaltijden en drankjes. Wil je al op donderdag naar Beesd komen en overnachten op Camping Het Betuwestrand? Dat kan voor een meerprijs van 10 euro pp.

Inschrijven
Deelname aan de Vrouwentriathlon Beesd is niet inbegrepen in de prijs. Wil je meedoen aan het trainingsweekend én aan de Vrouwentriathlon? Dan moet je je voor beide evenementen apart inschrijven. Inschrijven voor de Vrouwentriatlon Beesd kan via onze website, aanmelden voor het trainingsweekend kan door een mail te sturen aan info@siosport.nl. Aanmelden voor dit trainingsweekend kan nog steeds. Wacht echter niet te lang, want vol=vol!

Aandenken
Doe je mee? Bestel dan ook voor een speciale prijs een aandenken aan dit leuke trainingsweekend: een Siosposrt hardloopshirt of Siosport running singlet. Van goede kwaliteit, dus echt speciaal geschikt voor hardlopen. Wil je een aandenken aan dit mooie weekend? De speciale aanbiedingsprijs voor het running singlet is 19,95 euro, de kosten voor het hardloop T-shirt zijn 27,95 euro. Vermeld bij aanmelding voor het trainingsweekend via info@siosport.nl of je een singlet (onderste op de afbeelding hieronder) of t-shirt (bovenste)  wilt bestellen – of beide natuurlijk!

Shirts Siosport