Gemeente Utrecht en SNS

juli 9, 2013 //

De gemeente Utrecht ondersteunt de Vrouwentriathlon Utrecht al vanaf het begin. Dit jaar kon de organisatie wederom op steun rekenen. Gemeente Utrecht bedankt!
Nieuwe sponsor SNS bank Vleuterweide zorgt voor financiële ondersteuning. Deelneemsters vonden een kleurrijk winkelmuntje in hun goodie bag en profiteerden van de SNS waterpost op het parcours. Eric Jongerius van SNS vertelt waarom hij de Vrouwentriathlon ondersteunt. 

Eric:“Voor ons is de lokale zichtbaarheid erg belangrijk. Als SNS Bank willen we graag groeien in de regio.”Eric is onder de indruk van de strakke organisatie.“Van te voren was alles duidelijk en ook op de dag zelf kon ik geen stress ontdekken bij de organisatie”.
Eric was al om 8:30 uur aanwezig, om de waterpost met SNS aankleding af te leveren. Eric:“Voor mij vrij vroeg voor een zondag, maar het was al aardig druk met deelneemsters die er vroeg bij waren.”De aanwezige dames leken al te popelen om te starten. “De positieve adrenaline was voelbaar! Ik kreeg zelf ook weer zin om te gaan hardlopen”, aldus Eric.