Gemeente Utrecht – sponsor Vrouwentriathlon Utecht

maart 24, 2011 //

De gemeente Utrecht vindt het belangrijk dat iedereen kan sporten. De gemeente Utrecht ondersteunt en stimuleert (top)sport- en beweegactiviteiten en -evenementen in de stad door middel van subsidies.

De Vrouwentriathlon Utrecht zal op en rond Het Lint in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn plaatsvinden.

Het Lint is een brede recreatiestrook van bijna 10 km lang en gemiddeld 30 meter breed rond het hele Leidsche Rijn Park. Temidden van het groen is een verhard pad aangelegd van 6 meter breed. Het pad is gedecoreerd met de voor het park herkenbare margrietjes.

Het gladde plaveisel maakt Het Lint bij uitstek geschikt voor wandelaars, fietsers, hardlopers en skaters. In de groenstrook is een ruiterpad aangelegd. Het Lint voert langs alle mooie plekjes van het park zoals de Haarrijnseplas, De Buitenhof, De Vikingrijn en archeologische locaties. Alle parkdelen zijn vanuit de wijk via Het Lint te bereiken.

Leidsche Rijn Park (waarvan Het Lint onderdeel is) is ook uitermate geschikt voor hardlooptrainingen. Het Lint heeft een nieuw tijdregistratiesysteem voor hardlopers en skaters met vier TimePoints.

Een TimePoint is een permanent tijdregistratiesysteem. Met een championchip worden uw rondetijden geregistreerd, bij het passeren van een sensor bij de Timepoint. Tijdens het hardlopen kunt u op het de display van de Timepoint uw persoonlijke rondetijden aflezen. Via de website timepoint.mylaps.com kunt u de rondetijden van uzelf en anderen vergelijken.

Foto: Johan de Boer