Gezocht: nieuwe leden voor onze Divisieteams

september 29, 2018 //

/

Triathlon is een individuele sport, maar je kunt deze ook in teamverband doen in wedstrijden van de Teamcompetitie. Voor onze teams in de 1e en 2eDivisie zoeken we voor aankomend seizoen nieuwe teamleden. Wie durft de uitdaging aan en start in 2019 namens Vrouwentriathlon-Siosport in de 1eDivisie of 2eDivisie?

De afgelopen jaren bestond het wedstrijdprogramma gedurende het seizoen vaak uit twee keer een sprint (achtste triathlon dus), één kwart, een teamwedstrijd en vaak nog een andere vorm (zoals in 2018 een dubbele supersprint). Belangrijk is dat je minstens drie van de vijf wedstrijden kunt starten. Heb je wedstrijdervaring en lijkt het je leuk om eens in teamverband een aantal triathlons te doen? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor onze teams.

Op de website van Teamcompetities Triathlon kun je meer lezen over de verschillende divisies en waar de wedstrijden afgelopen seizoen waren. En wil je weten hoe de teamleden zelf de verschillende wedstrijden ervaren, lees dan de verslagen maar eens door.

Denk jij een goede versterking te zijn voor de Vrouwentriathlon-Siosportteams? Meld je dan aan via triathlonteam@siosport.nl. Vermeld in je mail – behalve uiteraard je naam, leeftijd en woonplaats – ook graag je eerder behaalde resultaten en/of ervaring op het gebied van triathlon én motiveer waarom je in het team wilt. We wachten op jouw mail!