Gezocht: sportieve dames voor 2eDivisieteam

oktober 25, 2015 //

De dames van het Siosport-Vrouwentriathlonteam zijn gepromoveerd naar de 1eDivisie. Op één na hebben alle teamleden aangegeven ook volgend jaar door te gaan. Er is inmiddels al iemand gevonden die het 1eDivisieteam compleet kan maken. En nu rijst de vraag: komt er in 2016 ook weer een Siosport-Vrouwentriathlonteam in actie in de 2eDivisie? Misschien wel!

Lijkt het jou leuk om volgend seizoen uit te komen voor het Siosport-Vrouwentriathlonteam in de 2eDivisie? Meld je dan aan. Bij voldoende animo en een onderlinge teamklik (héél belangrijk!) gaan we volgend jaar met een nieuw team in de 2eDivisie van start. Het 2eDivisieteam zal bestaan uit 6 tot 8 dames. Als team start  je in een uniform triathlonpakje en vanuit Siosport worden één of meer trainingsdagen georganiseerd.

De teamcompetitie bevat een mix van sprinttriathlons en olympische afstanden  en gaat waarschijnlijk over 5 wedstrijden. Elk team start met 4 vrouwen per wedstrijd. De uitslagen van deze dames worden opgeteld en zo ontstaat er een dagwinnaar. Het team dat het beste presteert over alle wedstrijden wordt kampioen.

Iets voor jou? Meld je dan vóór 15 november 2015 per mail aan bij sione.vrouwentriathlon@live.nl. Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/4 triathlon te volbrengen en dat je minstens 3 van de 5 wedstrijden kunt starten. Jouw aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Aan de hand van je aanmelding ontvang je een mail met informatie en vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Meer weten over de teamcompetitie? Kijk op http://www.2edivisietriathlon.nl.

Coach gezocht

Om de dames te begeleiden tijdens de wedstrijden, zoeken we ook nog een coach voor het 2eDiviseteam. Wil je niet meedoen aan de wedstrijden, maar wel coachen? Stuur dan een mail aan sione.vrouwentriathlon@live.nl. Wil je wél in het team én coach worden? Ook dat kan. Vermeld dit dan bij je aanmelding. Je bent dan coach op locatie tijdens de wedstrijden; de opstellingen worden gemaakt door hoofdcoach Sione Jongstra.