Gezocht: verkeersregelaars en banentellers

april 9, 2019 //

/ /

We hebben het vrijwilligersteam voor Zwemloop Het Lint op paaszaterdag 20 april bijna rond, maar zoeken nog een aantal vrijwilligers. Wie helpt ons – en de deelnemers – uit de brand? Kom jij ons helpen? Of doe je mee aan de zwemloop en neem je toevallig toch supporters mee die wel willen helpen? Laat het ons dan spoedig weten: vrijwilligers@vrouwentriathlon.nl.

We zoeken:

-twee verkeersregelaars

-banentellers voor de laatste startserie (15.25 uur)

Wat ga je doen?

Als verkeersregelaar zorg je ervoor dat de deelnemers veilig het loopparcours kunnen afleggen. Dit parcours gaat over Het Lint, een recreatiezone in het Máximapark in Utrecht. Het parcours is niet gesloten, dus ook ander verkeer maakt gebruik van Het Lint. Aan jou de taak om alles goed te laten verlopen. Heb je al een verkeersregelaarsexamen afgelegd? Dat is mooi meegenomen. Zo niet, dan kun je via ons dat examen online afleggen.

Als banenteller tel je het aantal banen dat de deelnemers zwemmen. Je moet van maximaal zes deelnemers bijhouden hoeveel baantjes ze hebben gezwommen. Bij het ingaan van de laatste twee banen geef je de deelnemers een seintje, zodat ze weten dat ze bijna kunnen beginnen aan het hardloopgedeelte. We zoeken banentellers voor de laatste startserie om 15.25 uur.

Wat krijg je?

Naast iets te eten en drinken krijg je vooral een leuke middag, de gelegenheid om sportieve kinderen, vrouwen en mannen aan te moedigen en natuurlijk onze eeuwige dank! Meld je snel aan!