Gezocht: vormgeefster met oog voor detail

augustus 28, 2018 //

Na jaren achtereen posters en het wedstrijdboekje te hebben gemaakt voor de Vrouwentriathlon en de Zwemloop, heeft onze vrijwillige vormgeefster Saskia aangegeven vanaf volgend jaar te willen stoppen. Vanaf deze plek willen we Saskia enorm bedanken voor haar geweldige inzet. En…we zijn dus op zoek naar iemand die ons op vrijwillige basis kan ondersteunen met grafische vormgeving.

Wat ga je doen?
In ieder geval maak je ieder jaar de posters voor de Zwemloop en de Vrouwentriathlon en ontwerp je het wedstrijdboekje van de Vrouwentriathlon. Af en toe moet er een flyer worden ontworpen of een advertentie en heel soms vragen we je logo’s of afbeeldingen op maat te maken voor onze nieuwsbrief (en website).

Wat moet je kunnen?
Je hebt ervaring met grafisch vormgeven, je hebt interesse in de triathlonsport, oog voor detail en uiteraard kun je jouw werk op ieder gewenst formaat aanleveren (van pdf tot eps, jij draait er je hand niet voor om). De meeste werkzaamheden zijn ruim van te voren bekend en kun je dus inplannen in je eigen tijd. Heel af en toe hebben we een spoedklusje tussendoor (zoals een logo op het juiste formaat maken).

Wat krijg je ervoor?
Dankbaarheid! Al onze teamleden werken vrijwillig mee met de organisatie van de Vrouwentriathlon, dus de grafisch vormgeefster ook. Maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een manier om jouw portfolio uit te breiden? Dan is het vrijwilligerswerk voor de Vrouwentriathlon perfect!

Ben je de vormgeefster die we zoeken?
Of ken je misschien iemand die perfect zou zijn? Meld je dan aan via pers@vrouwentriathlon.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard ook via datzelfde mailadres stellen.