Gezocht: vrijwillig webredacteur

augustus 29, 2014 //

Is internet je lust en je leven? De organisatie van de Vrouwentriathlon is op zoek naar een webredacteur die op vrijwillige basis de website en de maandelijkse nieuwsbrief kan onderhouden en verder uitbouwen.

Als webredacteur houd je je bezig met de website en content voor de website www.vrouwentriathlon.nl en de maandelijkse nieuwsbrief. Je redigeert aangeleverde teksten en plaatst deze online. Eén keer per maand houd je je bezig met de opmaak van de e-mailnieuwsbrief. Rondom de wedstrijden van de Vrouwentriathlon zal soms een beroep worden gedaan op je voor het schrijven van (korte) webteksten.

Je bent actief betrokken bij de organisatie en de promotie van de Vrouwentriathlon in Nederland. Wij bieden je een leuke functie in een enthousiast team van vrijwilligers.

Wat vragen wij?
• Ervaring met content management systemen (bij voorkeur WordPress en Mailchimp)
• Kennis van HTML en Photoshop is een pré
• Ervaring met het redigeren/schrijven van teksten
• Nauwkeurigheid
• Affiniteit met (triatlon-)sport
• Beschikbaarheid 4-5 uur per maand (naar eigen wens in te delen)

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Lianne van Rijn via pers@vrouwentriathlon.nl. Reageren kun je doen door voor 10 september een e-mail met een korte motivatie te sturen naar sione.vrouwentriathlon@live.nl.

Over Vrouwentriathlon Nederland
De wedstrijden van de Vrouwentriathlon worden op verschillende locaties georganiseerd (Nijeveen, Beesd en Utrecht) voor vrouwen vanaf 16 jaar. Een belangrijk kenmerk van de Vrouwentriathlon is de laagdrempeligheid. Daarnaast staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Voor vrouwen die weinig ervaring hebben met triatlon, is dit evenement een perfecte manier om kennis te maken met deze veelzijdige sport. Uiteraard zijn ook doorgewinterde triatletes van harte welkom.