Haal de finish met de Siosport-Trainingsdagen!

november 7, 2021 //

/ /

Altijd al eens een triathlon willen doen, maar je denkt dat het te zwaar is of je weet niet hoe je dit moet aanpakken? Schrijf je in voor de Siosport-Trainingsdagen in voorbereiding op de Vrouwentriathlon in 2022. Een mooie wedstrijd voor vrouwen om mee te starten. In vijf speciale trainingen en een kick-off bijeenkomst krijg je alle handvatten om de finish te halen!

Na een enquête enkele jaren geleden bleken de afstand, ‘dat kan ik toch niet’, het gevecht tussen (vaak fysiek sterkere) mannen bij het zwemmen en ‘hoe pak ik het aan’ de meest genoemde redenen om niet aan de start van een triathlon te staan.Initiatiefneemster van Vrouwentriathlon Nederland en tienvoudig nationaal kampioene Sione Jongstra verzorgt de trainingen. Meer over Sione vind je hier.

Gratis startbewijs Zwemloop Eijsden

In zes bijeenkomsten/trainingen – met daarnaast tips hoe het aan te pakken rondom de voorbereidingen – sta jij zelfverzekerd aan de start. Daarnaast krijg je een gratis startbewijs voor de zwemloop op 10 april in Eijsden (Limburg) en korting op de inschrijving van de Vrouwentriathlon. Mochten beide evenementen niet kunnen doorgaan vanwege de dan geldende corona-regels zal er geen (gedeeltelijke) restitutie plaatsvinden van de pakketprijs.

Maar ook als je niet mee kan/wil doen aan de Vrouwentriathlon kan je deelnemen aan de trainingen. De trainingen vinden plaats in en rondom Eijsden (Zuid-Limburg) en starten om 19:00. De duur varieert van 60-90 minuten en de startlocaties worden vooraf bekend gemaakt bij de deelneemsters.

Je vindt hier alle informatie over trainingen, data, kosten en aanmelden.