Help Sione om haar WK-titel op Hawaii te verdedigen

maart 27, 2018 //

Sione Jongstra, oprichtster van en drijvende kracht achter de Vrouwentriathlon, heeft dit jaar de kans om haar WK-titel op Hawaï te verdedigen. Vorig jaar won zij de Ironman op Hawaï, een geweldige prestatie. “En als wereldkampioen krijg je dus automatisch een slot voor het jaar erop”, vertelt Sione. Jij kunt haar helpen om naar Hawaï te gaan door haar te sponsoren!

“Ik was eigenlijk niet van plan om zo snel wéér naar Hawaï te gaan. Het is een hele onderneming om het allemaal te regelen qua training, vrije tijd etc. En omdat het ver weg is, zijn de kosten hoog. Maar ik word door zoveel mensen aangemoedigd om te gaan, dat ik heb besloten dat ik mijn titel wil verdedigen. En menigeen raadt me aan om te proberen via crowdfunding of sponsoring het benodigde geld bijeen te krijgen.”

De Stichting Vrouwentriathlon ondersteunt dit sponsoring-initiatief van harte. “Sione is niet alleen oprichtster van de Vrouwentriathlon, maar zet zich nu al tien jaar enorm in voor onze organisatie”, aldus het bestuur. “Vandaar dat we Sione gaan ondersteunen om het voor elkaar te krijgen dat ze haar titel kan gaan verdedigen.”

Wil je Sione helpen om naar Kona-Hawaï te gaan? Maak dan een bedrag naar keuze over op bankrekeningnummer NL 55 SNSB 0706 0640 11 t.n.v. Sione Jongstra. Sione is blij met élke donatie! Als dank voor de steun, verloten de Vrouwentriathlon en Sione een aantal leuke prijzen onder de sponsoren vanaf € 50,-, zoals een personal training en een Vrouwentriathlon wielershirt.

Ook bedrijven kunnen Sione natuurlijk sponsoren. Bij een mooie donatie kan zelfs de bedrijfsnaam worden vermeld op de trisuit die Sione tijdens de wedstrijd op Kona zal dragen. Neem hiervoor even contact op via sione@sionejongstra.nl.