Hoe kom je de winter door (2): clinics en stages

oktober 25, 2016 //

Bij de voorbereiding van het nieuwe seizoen hoort het maken van nieuwe plannen en het werken aan je zwakke punten, zo kon je in het advies-onderwerp lezen. Siosport organiseert binnenkort een aantal leuke en nuttige dingen die misschien wel bij jouw plannen passen. Dit zijn ze:

  • Clinic bandje wisselen – want ook dat moet je zelf kunnen bij een triathlon, dus wel handig als dat een beetje vlot lukt! Naast dit praktische gedeelte gaat de clinic ook nog over een hot triathlon topic. Welk? Dat hangt af van wat jullie willen weten, en daarnaar vragen we in de enquête (heb je hem al ingevuld?) Iets over wisselen misschien, of over periodisering, of voeding… in elk geval relevant voor alle triathleten! Deze clinic is op vrijdagavond 25 november om 19 uur en duurt 1,5 – 2 uur. Locatie: Utrecht. Kosten: 15 euro. Je kunt je opgeven via info@siosport.nl
  • Wetsuittestdag, op zondagmiddag 29 januari, in zwembad De Kwakel in Utrecht, van 14:30 tot 16 uur. Je kunt dan een aantal wetsuits van de merken Huub, Arena en ZeroD passen en meteen in het zwembad uitproberen (lees hier over de vorige keer). Deelname kost 15 euro. Als je ter plekke een wetsuit koopt, krijg je 10 % korting op je aankoop. Ook hiervoor kun je je opgeven bij info@siosport.nl
  • De triathlon-trainingsweek voor vrouwen,  12-19 maart op Lanzarote, we kondigden hem al eerder aan. Er zijn nog twee plekken beschikbaar, dus je kunt nog mee, maar meld je dan wel snel aan!
  • De gemengde (dus ook voor mannen) triathlon- en fietstrainingsweek, ook op Lanzarote, van
    19-26 maart. Voor ervaren triatleten, met de gelegenheid om op de laatste dag een wedstrijd
    te doen. Alle info staat op http://www.siosport.nl/2113-2/

Het laatste nieuws vind je altijd op de Facebookpagina en website van Siosport, en we houden je via de nieuwsbrief ook op de hoogte.