Id’s Me: de SOS armband voor sporters

mei 23, 2021 //

Het zal je maar gebeuren: tijdens een training in je eentje overkomt je iets. Met een SOS armband weten hulpverleners bij een ongeluk of een andere noodsituatie direct wie je bent, of er sprake is van een medische indicatie die van belang is bij eerste hulp en kan er contact worden opgenomen met het thuisfront. Dit kan van levensbelang zijn!

Id’s Me heeft verschillende SOS armbanden: de SportID is er speciaal voor Sporters. De HealthID voor iedereen die de gegevens ivm een medische indicatie dagelijks willen dragen. De KidsID is er voor kinderen van 12 jaar en jonger. Handig bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of een dagje strand. Ook zijn er speciale bandjes voor huisdieren: de CanID. Bijvoorbeeld voor honden, katten, maar ook heel geschikt voor paarden.

Kortingscode

Id’s Me wordt gerund door Rene Noorbergen, in 2019 speaker bij de Vrouwentriathlon. Met de speciale kortingscode As1oN3Sp21 krijg je tien procent korting op een aankoop bij Id’s Me.  Meer informatie over de armbanden van Id’s Me vind je op de website.