In de spotlight: Autohopper Beesd en Key West Beachhouse

juni 18, 2017 //

Twee trouwe sponsoren van Vrouwentriathlon Utrecht stellen wij graag aan jullie voor. De één vervoert onze spullen, de andere zorgt dat wij een mooi inschrijfpunt hebben. Lees verder om te zien hoe belangrijk zij voor ons zijn!

De Vrouwentriathlon is superblij met Autohopper Beesd als trouwe sponsor. Ook al gaat de Vrouwentriathlon in Beesd niet meer door, toch lossen zij ons logistieke ‘probleem’ op. De bus van Autohopper Beesd zorgt voor het vervoer van onze materialen van de  opslagplaats naar het evenement en weer terug. Ideaal, want we hebben nogal wat spullen te vervoeren: finishboog, erepodium, zwemboeien, lunchpakketten voor de vrijwilligers, deelnemerstasjes, startnummers, wegwijzers, te veel om op te noemen!

Autohopper Beesd is de no-nonsense autoverhuurder van Beesd en omgeving. Zij verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder het gras. Een huurauto van Autohopper Beesd heeft altijd airco, is altijd in goede staat en is maximaal twee jaar oud. Neem snel een kijkje op de website als je een auto wil huren in Beesd of omgeving.

Onze andere trouwe sponsor is Key West Beachhouse, gelegen aan hét Utrechtse strand, de Haarrijnseplas. Deelneemsters van Vrouwentriathlon Utrecht mogen hier hun startnummer ophalen. Dat kan al vanaf 8.00 uur. Ben je vroeg, dan kun je in het strandpaviljoen genieten van een heerlijk ontbijt of een kopje koffie. Bij Key West Beachhouse geniet je van één van de diverse soorten koffies die zij serveren.

Na gedane arbeid is het goed rusten, dus loop opnieuw even binnen bij Key West Beachhouse. Bijvoorbeeld voor een borrel om te vieren dat je de finish hebt gehaald of voor een goede lunch, samen met jouw supporters. Het restaurant biedt plaats aan honderd gasten en bij weer kan eenzelfde aantal terecht op het terras. Key West Beachhouse geeft als sponsor van de Vrouwentriathlon ook nog enkele lunchbonnen weg als prijs bij de Vrouwentriathlon. Racen dus maar en win die bonnen!