In de spotlight: sponsoren AutoRent Vitesse en BYE! Nutrition

februari 26, 2019 //

/ / /

We zijn heel blij dat we ook dit seizoen weer ondersteund worden door diverse sponsoren. We stellen er twee aan jullie voor deze maand: AutoRent Vitesse en BYE! Nutrition . De Stichting Vrouwentriathlon heeft als doel de triathlonsport te promoten onder vrouwen in Nederland. Jaarlijks staan er bij de Vrouwentriathlon zo’n 200 vrouwen (beginners en ervaren triatletes) aan de start. Wie helpt ons onze ambities te realiseren? Neem voor meer informatie over sponsoring contact op met Sione Jongstra via sione.vrouwentriathlon@live.nl.

AutoRent Vitesse is ook dit jaar onze logistieke partner en stelt een mooie bus beschikbaar waarin wij al het materiaal, zoals routeborden, vlaggen, finishboog en startklok kunnen vervoeren. “Als mobiliteitsaanbieder vinden wij het leuke om de Stichting Vrouwentriathlon mobiel te ondersteunen, wij wensen alle deelnemers veel succes!” AutoRent Vitesse heeft een jarenlange expertise op het gebied van autoverhuur, bestelwagenverhuur en personenbusverhuur en is één van de leidende autoverhuurbedrijven in Utrecht en omstreken. AutoRent Vitesse is al meer dan 50 jaar lid van de BOVAG en door de BOVAG uitgeroepen tot 5 sterren verhuurbedrijf.

BYE! Nutrition is eveneens een trouwe sponsor en voorziet de deelnemers van Zwemloop Het Lint en de Vrouwentriathlon van sportvoeding. Daarnaast stelt BYE! Nutrition een aantal prijzen beschikbaar. Het verhaal achter BYE! Nutrition is eigenlijk heel simpel: “Wij van BYE! Nutrition maken onze producten van een zo hoog mogelijke kwaliteit maar dit dan wel op z’n veel mogelijke natuurlijke basis. Uit eigen ervaring en de ervaring van onze sporters zijn we erachter gekomen dat natuurlijke sportvoeding veel lichter en beter op de maag ligt dan chemisch bewerkte sportvoeding.” De producten van BYE! Nutrition zijn daarom zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke producten en bevatten geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen.