In de spotlight: sponsoren Nijeveen

april 26, 2015 //

/

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zonder sponsoren geen Vrouwentriathlon! Daarom deze maand extra aandacht voor de sponsoren van Vrouwentriathlon Nijeveen, ons eerstvolgende evenement.

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op de materiële ondersteuning van een aantal trouwe ondernemers uit de regio van Nijeveen. Er komt namelijk heel wat kijken bij de organisatie van een Vrouwentriathlon!

Fysiotherapie ’t Oevertje komt net als vorig jaar masseren. Doe je mee, ga dan na afloop zeker even langs, dat scheelt je de dagen erna véél spierpijn! Coop Supermarkt Huisman verzorgt net als andere jaren de lunchpakketten voor de vrijwilligers. Als je zelf nog een sportdrankje vergeten bent of een lekkere traktatie voor na afloop, ga dan op zaterdag 13 juni zeker even naar Coop!

Goed opgewarmd beginnen aan de Vrouwentriathlon? Laat dat maar aan Zumba Meppel over. En al die hekken die gebruikt worden op en rond het parcours? Ook daar hebben we een sponsor voor. Loonbedrijf Oosterhuis verzorg het transport van de hekken. Bouw- en aannemingsbedrijf Kroes Nijeveen bezorgt de steigerpijpen die worden gebruikt bij de wisselzone (fietsenstalling). SVN ’69 tot slot is ook niet de minste: de vereniging stelt zijn accommodatie ter beschikking aan al die sportieve vrouwen en in 2015 ook aan de sportieve kinderen, mannen en teams die meedoen aan de Vrouwentriathlon of de 2eDivisie. Voor, tijdens en na de Vrouwentriathlon kun je hier terecht voor een lekker broodje en (sport)drankje, de kantine is de hele dag open!