In de spotlight: sponsoren Velofit en AH Vleuten

maart 27, 2018 //

De Vrouwentriathlon is blij met twee trouwe sponsoren: AH Vleuten en Velofit. Beide organisaties zijn al jaren betrokken bij de Vrouwentriathlon in Utrecht.

Heb je na afloop van de Vrouwentriathlon behoefte aan een massage? Dan kun je direct terecht bij de sportmasseurs van Velofit. Ook dit jaar is deze sponsor weer van de partij om direct kuitspieren of andere spieren los te masseren. Daarnaast sponsort VeloFit ook een aantal prijzen (tegoedbonnen voor massages).

De slogan van VeloFit is ‘snel in beweging’. Je kunt bij VeloFit terecht voor een sportmassage om spanning in spieren te verminderen. En wil je werken aan sterke buik- en rugspieren? Dan kun je bij VeloFit Fitness terecht, onder meer voor Pilates. Meer informatie vind je op de website van VeloFit.

AH Vleuten zorgt al jaren voor de lunch voor de vrijwilligers, en gaat dat ook dit jaar weer doen. We kunnen de Vrouwentriathlon alleen maar organiseren dankzij de inzet van onze vrijwilligers, en dankzij AH Vleuten kunnen we goed voor hen zorgen! Als je dat eens wilt meemaken, meld je dan aan als vrijwilliger – die zijn van harte welkom! Daarnaast zijn ook de lekkere dingen bij de finish verzorgd door AH Vleuten.

Albert Heijn Vleuten