In het zonnetje: sponsoren Velofit en DA

februari 22, 2015 //

/ /

Hoera! Ook dit jaar zijn Velofit en DA Martijn in Vleuten weer van de partij als sponsor van de Vrouwentriathlon Utrecht. En daar zijn we erg blij mee! Daarom deze maand Velofit en DA Martijn Vleuten in het zonnetje.

Velofit in Utrecht biedt een totaalpakket: fysiotherapie, sportmassage en fitness. Ideaal als je bijvoorbeeld meer wilt halen uit jouw sportieve prestaties of als je begeleiding nodig hebt bij het weer oppakken van het sporten na een blessure. En de deelneemsters van de Vrouwentriathlon Utrecht kennen Velofit natuurlijk al! Een heerlijke beloning als je de Vrouwentriathlon hebt volbracht: direct na afloop gemasseerd worden door professionals van Velofit. Heb je meteen minder last van spierpijn de volgende dag!

Ook DA Martijn in Vleuten is er in 2015 weer bij als sponsor van de Vrouwentriathlon in Utrecht. DA Martijn is het (online) adres voor het kopen van drogisterijartikelen, aanverwante artikelen en originele cadeautjes. En dat kun je dan weer als hint doorgeven aan jouw supporters, leuk voor als je de finish van de Vrouwentriathlon hebt gehaald bijvoorbeeld…! DA Martijn stelt naast een goodie in de inschrijftas ook nog prijzen beschikbaar voor de winnaressen.