In het zonnetje…

mei 28, 2014 //

Het lijkt zo’n cliché: ‘Zonder sponsors geen Vrouwentriathlon’. Maar cliché of niet, het is gewoon waar! We kunnen niet zonder de steun van onze sponsoren En daarom zijn we elke sponsor enorm dankbaar voor zijn of haar bijdrage. De Vrouwentriathlon in Nijeveen wordt gesteund door lokale ondernemers en instanties. Dankzij hen kunnen wij dit geweldige evenement organiseren en zo de triathlonsport ook in de noordelijke helft van het land meer onder de aandacht brengen. We zetten deze sponsors dan ook graag even in het zonnetje!

De sponsors van Nijeveen zijn (in willekeurige volgorde):

Fysiopraktijk het Oevertje. Dit bedrijf is aanwezig met masseurs in Nijeveen. En zeg nu zelf: dat is best een aanlokkelijk vooruitzicht voor als je net een sportieve prestatie hebt neergezet!

Grada Bikes is een speciaalzaak in het opbouwen van race en MTB, niet alleen voor professionals, maar ook voor de recreatieve fietser. Grada Bikes stelt weer prijzen beschikbaar en is aanwezig tijdens de Vrouwentriathlon met een stand. Zeker even een bezoekje waard!

Coop supermarkt in Nijeveen zorgt dat de vele vrijwilligers een snackpakket hebben en is tevens verantwoordelijk voor verzorging bij de finish.

Zumba Meppel is actief van de partij. Trainster Wilma verzorgt op 11 juni de warming up voor alle deelnemers. Swingend beginnen dus!

Gemeente Meppel ondersteunt het evenement.

Oosterhuis en Kroes dragen op 11 juni bij aan de logistiek van het evenement en zorgen voor dranghekken en steigerbuizen.

Wilt u ook de Stichting Vrouwentriathlon steunen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar bedrijven of instanties die onze evenementen willen sponsoren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!