Inschrijven Familiezwemloop Eijsden en Vrouwentriathlon Beusichem

december 21, 2021 //

/ /

De familiezwemloop keert terug! Op 10 april 2022 houdt de Stichting Vrouwentriathlon voor de eerste keer de Familiezwemloop Eijsden (Zuid-Limburg). Er zijn startseries voor kinderen vanaf 6 jaar en er zijn series voor vrouwen en mannen. En natuurlijk zijn we ook al volop bezig met de voorbereidingen voor de Vrouwentriathlon Beusichem op 12 juni 2022. De inschrijving opent begin januari, dus houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten!

Familiezwemloop

Zwemloop EijsdenDe zwemloop in Eijsden is een sportief en laagdrempelig evenement voor het hele gezin. Centrale plek voor de zwemloop is zwembad De Treffer in Eijsden. De deelnemers zwemmen in het 25-meterbad en gaan aansluitend hardlopen door de woonwijk naast het zwembad. Vanaf zes jaar – met uiteraard minimaal een A-diploma – kun je meedoen aan de zwemloop. Meer informatie over de zwemloop vind je hier.

Vrouwentriathlon Beusichem

Op zondag 12 juni hopen we weer veel sportieve vrouwen te mogen verwelkomen in het midden van het land voor de tweede editie van de Vrouwentriathlon Beusichem. Een mooi evenement om voor het eerst kennis te maken met de triathlonsport of juist om jouw krachten te meten met andere sportieve toppers. Bij de Vrouwentriathlon kun je kiezen uit twee afstanden: de 1/16 of de 1/8. Bij de 1/16 zijn de afstanden: 250m zwemmen – 10km fietsen – 2,5km hardlopen. Bij de 1/8 zijn de afstanden 500m zwemmen – 20km fietsen – 5km hardlopen. Meer informatie over de wedstrijd in Beusichem vind je hier.