Inschrijving Zwemloop Het Lint opent op 1 januari

december 23, 2018 //

/

Wil jij het nieuwe jaar goed starten? Schrijf je dan in voor de zesde editie van Zwemloop Het Lint van Siosport en Stichting Vrouwentriathlon! De inschrijving opent op 1 januari. Houd goed onze website in de gaten of volg ons op Facebook of Twitter, daar melden we wanneer de inschrijving is geopend!

Zwemloop Het Lint vindt in 2019 plaats op zaterdag 20 april. Kies als de inschrijving is geopend de serie waarin je wilt meedoen en schrijf je in door het formulier volledig in te vullen. Deelnemen kan vanaf 8 jaar en ook mannen zijn welkom bij Zwemloop Het Lint.

De kosten zijn:

  • Kids: met licentie 7,50 euro, zonder licentie 11,50 euro.
  • Volwassenen: met licentie 15,00 euro, zonder licentie 19,00 euro

De prijzen zijn inclusief 1 consumptie bij de horeca van de Watervlo (koffie, thee of frisdrank, geen sportdrank of alcoholische dranken). Na 9 maart komt er 2 euro bij (voor iedereen behalve kids)

Speciale clinic voor kids

Nieuw dit jaar is dat we een speciale clinic gaan geven voor kids! Op vrijdagavond 15 februari kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen aan deze clinic die wordt gegeven door tweevoudig Ironman Wereldkampioen Sione Jongstra. De clinic wordt gegeven in zwembad Fletiomare, in samenwerking met ZPC Watervlo. Tijdens de clinic krijgen de kids tips over het starten, zwemmen en wisselen. Nadere informatie volgt, houd onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Meedoen als duo

Duo’s doen allebei de beide onderdelen. Hun tijden worden bij elkaar opgeteld en er is een apart duo-klassement. Duo’s bestaan uit minimaal 1 vrouw en beiden schrijven zich afzonderlijk in voor de 1/8e afstand.

Schrijf je je in voor de Zwemloop van Siosport-Vrouwentriathlon, dan mag je drie keer gratis meezwemmen met ZPC Watervlo. De training is op donderdagavond van 22.00 uur tot 22.45 uur. Opgave via badwater@zpcwatervlo.nl.