Kamperen Betuwestrand Beesd

augustus 4, 2013 //

/

Het Betuwestrand was vijf jaar geleden de eerste locatie waar de Vrouwentriathlon gehouden werd. Wat het Betuwestrand uniek maakt, is de mogelijkheid voor deelneemsters en fans om te overnachten op camping BetuweStrand. Niet alleen leuk voor de deelneemsters, maar ook voor de campinggasten, die graag komen kijken naar de triathlon! John van BetuweStrand vertelt.

“Sione heeft ons destijds benaderd”, aldus de beheerder. “Het leek haar een mooie locatie voor de Vrouwentriathlon. De samenwerking bevalt vanuit BetuweStrand al vijf jaar goed. Het is leuk om gastheer te zijn van een groeiend evenement.” Overnachten kan op een kampeerplaats of in een trekkershut. Voor een langer verblijf kan ook een huurcaravan worden geboekt. Deelneemsters aan de Vrouwentriathlon ontvangen 5% korting op hun boeking.

De campinggasten komen graag kijken bij de triathlon. Ook zijn de gasten nooit te beroerd om een handje te helpen,volgens John. ´Vorig jaar zou de camping voor de opbouw op het water zorgen voor twee surfplanken, maar dat waren we vergeten. Campinggasten boden toen spontaan hun surfplanken aan, zodat de voorbereiding voor de triathlon door kon gaan!´ Kijk voor tarieven en meer informatie op www.betuwestrand.nl. Reserveren kan via 0345 – 681503.