Kamperen en presteren op camping BetuweStrand

juni 18, 2015 //

/

Een gezellig weekend kamperen én een sportieve prestatie neerzetten? Dat kan tijdens de Vrouwentriathlon in Beesd op 16 augustus! De wedstrijd vindt plaats op het terrein rondom camping BetuweStrand. Deelneemsters zijn van harte welkom om met familie en vrienden te overnachten. Voor de liefhebbers organiseert Siosport daarnaast van 14 tot en met 16 augustus een speciaal trainingsweekend op en rondom camping BestuweStrand, met als hoogtepunt deelname aan de Vrouwentriathlon.

Het Betuwestrand is de plek waar het allemaal begon: zeven jaar geleden werd hier de eerste Vrouwentriathlon gehouden. Al jaren ondersteunt camping BetuweStrand de Vrouwentriathlon. Er wordt gezwommen in de aangrenzende recreatieplas en het loopparcours voert deels over het campingterrein. Er is altijd een goede sfeer op camping en veel campinggasten komen de dames tijdens de wedstrijd aanmoedigen.

Naast de Vrouwentriathlon zijn er genoeg andere redenen om naar de camping te komen. De ANWB beoordeelt het park met maar liefst een 9,3! Het recreatiepark is door de jaren heen steeds meer uitgebreid en beschikt over heel wat faciliteiten. Zo heeft de camping een funpark met waterskibaan, tevens de locatie voor de prijsuitreiking van de Vrouwentriathlon. De horeca op de camping biedt voldoende keuze in diverse snacks, maaltijden of een drankje. Ook deelneemsters en publiek kunnen hier op de wedstrijddag de hele dag van profiteren.

Gegarandeerd goed voorbereid aan de start staan van de Vrouwentriathlon en tegelijkertijd een gezellig weekend weg? Aarzel dan niet en schrijf je in voor het trainingsweekend van 14 tot 16 augustus op camping BetuweStrand! Op vrijdag en zaterdag wordt het zwem- fiets- en loopparcours verkend, is er een wisseltraining en pasta-party met vragenuurtje en zondag start je in de Vrouwentriahthlon.

Geen trainingsweekend, wel de Vrouwentriathlon en/of kamperen? Inschrijven voor de Vrouwentriathlon kan via www.vrouwentriathlon.nl. Voor meer informatie over campingtarieven en boekingen ga naar www.betuwestrand.nl

Betuwestrand