Kom een handje helpen bij onze evenementen!

januari 27, 2016 //

Zie je het niet zitten om deel te nemen aan de Zwemloop of de Vrouwentriathlon maar draag je onze evenementen wel een warm hart toe? Meld je dan aan als vrijwilliger! We hebben een klein organisatieteam maar zijn voor onze evenementen afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers.

Uitgifte van startbewijzen, deelnemers de weg wijzen, de wisselzone vrijhouden voor de deelneemsters, verkeersregelaars, op- en afbouw van het parcours, het bemannen van verzorgingsposten, finishregistratie. Rondom de Zwemloop en de Vrouwentriathlons is er veel te doen. Vind jij het leuk om je in te zetten voor anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meld je aan via onze website en we nemen snel contact met je op. Doe je wél mee aan onze evenementen maar denk je dat jouw supporters ons wel willen helpen? Laat het ons weten! Als vrijwilliger voer je een taak uit langs het parcours, dus je kunt gewoon blijven aanmoedigen. Als bedankje voor je inzet voorzien wij je van eten & drinken en je krijgt een leuke aandenken.