Lees alles wat je wilt weten over Vrouwentriathlon Utrecht!

mei 26, 2017 //

Heb jij je ingeschreven voor Vrouwentriathlon Utrecht op zondag 25 juni? Dan wil je vast alles weten over starttijden, parcoursen etc. Twijfel je nog over inschrijven? Ook dan is het handig om verder te lezen. Want wist je bijvoorbeeld dat als je jouw eigen naam op het startnummer wilt hebben, je je dan vóór 8 juni moet inschrijven?

Inschrijfinformatie
Hoe zit het ook alweer met inschrijven? De inschrijving voor de Vrouwentriathlon Utrecht op zondag 25 juni sluit één week voor de wedstrijd, dus op 18 juni (of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt!) Heb je té lang gewacht met inschrijven? Geen nood, dit jaar heb je nog de mogelijkheid om jouw naam op de reservelijst te laten plaatsen. Dit kan tussen 18 juni en 23 juni (12:00 uur). Deelname is dan nog mogelijk als er nog startnummers zijn. Als je een persoonlijk startnummer met je naam erop wilt, schrijf je dan in voor 8 juni.

Parcoursen
Heb je vorig jaar meegedaan aan de Vrouwentriathlon, dan kent het parcours voor jou geen geheimen meer, we hebben namelijk geen wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Maar ook als je al eens eerder mee hebt gedaan, kan het toch handig zijn de informatie over het parcours nog eens aandachtig te lezen. Je vindt alle informatie plus kaartjes op onze website en in de handige wedstrijdflyer. Onze tip: lees de flyer goed door, hier vind je belangrijke informatie over de wedstrijddag.

Programma en starttijden
Kun je nu zondag 25 juni ’s middags nog bij oma op bezoek in het verzorgingshuis als je mee hebt gedaan aan de Vrouwentriathlon? Je kunt het nu gaan berekenen, want het programma van de Vrouwentriathlon is bekend!

08.00-10.00 uur Ophalen wedstrijdbescheiden in Key West Beachhouse, Strandboulevard 22, 3543 MA Utrecht
09.20-09.30 uur: Briefing 1/16e triathlon
09.30-09.45 uur: Warming-up 1/16e door David Lloyd
10.00 uur: Start 1/16e triathlon (startnummers 200-275)
10.15-10.25 uur: Briefing 1/8e triathlon
10.50-11.05 uur: Warming-up 1/8e door David Lloyd
11.15 uur: Start 1/8e triathlon (startnummers 1-150)
13.30 uur: Prijsuitreikingen en tombola

De startnummers worden in de week voorafgaand aan de Vrouwentriathlon bekend gemaakt via de website, houd deze dus goed in de gaten!

Tijdregistratie met chip
Nieuw dit jaar is de tijdregistratie met een chip. Weet je niet precies hoe dit werkt? We hebben hier een tijdje geleden al eens een duidelijke uitleg over geschreven. Lees de informatie goed door. Heb je nog vragen, stuur dan een mail aan info@vrouwentriathlon.nl.

Wedstrijdregels
Tijdens de wedstrijden van de Vrouwentriathlon dien je je aan de regels van de Nederlandse Triathlonbond (NTB) te houden. Op onze site vind je een aantal links naar handige reglementen van de NTB. Daarnaast wijzen we iedereen erop dat de wedstrijden van de Vrouwentriathlon niet over een bsloten parcours gaan, je bent dus een gewone verkeersdeelnemer en dient je altijd aan de verkeersregels te houden. Op drukke punten zetten we verkeersregelaars in. Houd je altijd aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars, organisatie of juryleden.

We hopen dat je alle informatie goed doorleest, zodat je goed beslagen ten ijs komt op zondag 25 juni. En vergeet niet te duimen voor mooi weer!