Mooie laatste seizoenswedstrijden bij Divisieteams Vrouwentriathlon-Siosport

september 29, 2018 //

/

Het 1eDivisieteam kwam in september nog twee keer in actie: in Vroomshoop en Nijmegen. Het 2eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport had nog één wedstrijd voor de boeg, ook in Nijmegen. De verschillende teamleden zetten weer mooie prestaties neer. Voor volgend seizoen zoeken we trouwens nog nieuwe teamleden.

Het 1eDivisieteam van Vrouwentriathlon-Siosport leverde op 8 september mooi teamwerk af tijdens de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Het zwemonderdeel van 450 meter vond plaats in een 50-meter buitenbad. “We zwommen naar een mooie 6e plaats!”, aldus Mandy. Benieuwd naar de samenwerking op de fiets en tijdens het hardlopen? Lees dan het volledige verslag op de website van Siosport.

Een week later, op zondag 16 september, kwamen beide teams in actie tijdens de seizoensafsluiting in Nijmegen. Een bijzondere wedstrijd: een dubbele supersprint (zwemmen-fietsen-lopen-zwemmen-fietsen-lopen). Hoe de beide teams deze wedstrijd ervoeren kun je lezen in de verslagen op de website van Siosport.
Verslag 1eDivisie Nijmegen
Verslag 2eDivisie Nijmegen