Noteer in je agenda: 20 april 6e editie Zwemloop Het Lint

november 29, 2018 //

/ /

Dé ideale start van je seizoen: meedoen aan Zwemloop Het Lint. Voor de zesde keer organiseert Siosport in samenwerking met de Vrouwentriathlon deze wedstrijd in Utrecht. Het leuke is: ook kinderen en mannen mogen meedoen (een echt familie-evenement dus) én je kunt je inschrijven als duo en daardoor meedingen naar een extra prijs.

Locatie, voor wie en welke afstanden

Het zwemonderdeel van Zwemloop Het Lint vindt plaats in het 25 meter wedstrijdbad van zwembad Fletiomare in Utrecht / De Meern. Het looponderdeel voert de deelnemers over Het Lint.
Deelnemen kan vanaf 8 jaar. Kinderen van 8 tot en met 15 jaar moeten 200 meter zwemmen (8 banen) en 1,5 km lopen.

 

 

Volwassenen (vanaf 16 jaar) kunnen op drie manieren meedoen:

1. Individueel korte afstand (1/16e): 250 m zwemmen (10 banen) en 2,5 km (1 ronde) lopen. Deze optie is alleen voor vrouwen.
2. individueel lange afstand (1/8e): 500 m zwemmen (20 banen) en 5 km (2 ronden) lopen (man of vrouw).
3. Als team/duo. Bij het duo is minimaal één vrouw. Beide teamleden doen de lange afstand: 500 m zwemmen (20 banen) en lopen 5 km (2 ronden). De tijden van de twee teamleden worden bij elkaar opgeteld en er is een apart duo-klassement.

Meezwemmen bij Watervlo

Schrijf je je in voor de Zwemloop van Siosport-Vrouwentriathlon, dan mag je drie keer gratis meezwemmen met ZPC Watervlo. De training is op donderdagavond van 22.00 uur tot 22.45 uur. Opgave via badwater@zpcwatervlo.nl