Open water clinic en clinic parcoursverkenning

april 27, 2019 //

/ /

Het parcours verkennen van de Vrouwentriathlon in Beusichem én de beste wisseltips en -trucs krijgen van wereldkampioene Sione Jongstra? Dat kan tijdens de speciale clinic parcoursverkenning.

Ook wordt dit seizoen weer een open water clinic georganiseerd waar je ook nog wetsuits van het merk BTTLNS kunt passen en testen. Tijdens de clinic leer je waar je op moet letten als je in open water zwemt, hoe je koers houdt én je kunt je vast oriënteren op het zwemparcours van de Vrouwentriathlon Beusichem op zondag 23 juni 2019!

Data en tijden clinics 2019

Wat: Clinic parcoursverkenning (inclusief wisseltips en -trucs).
Wanneer: woensdag 15 mei 2019.
Aanvang: 19.00 uur.
Waar: Beusichem.
Kosten: € 10,- p.p.

Wat: Open water clinic (inclusief testen wetsuits van het merk BTTLNS).
Wanneer: dinsdag 11 juni 2019.
Aanvang: 19.00 uur.
Waar: Beusichem.
Kosten: € 7,50p.p.

Beide clinics worden gegeven door Sione Jongstra van Siosport. Informatie en aanmelden via info@siosport.nl.

Wetsuits testen en kopen óf… huren!

Sta je op 23 juni aan de startlijn in Beusichem, maar heb je (nog) geen wetsuit of twijfel je over de aanschaf ervan? Onze sponsor Triathlonaccessoires.nl biedt de mogelijkheid om een wetsuit te huren, zodat je met een gerust hart aan de start kunt staan. Tevens zorgen ze ervoor dat je het wetsuit een aantal dagen voor de wedstrijd in huis hebt, zodat je er nog een aantal testrondes mee kunt maken. Je ontvangt de wetsuit woensdag 19 juni in huis (via de post). Daarna moet de wetsuit uiterlijk op woensdag 26 juni weer terug zijn (via de post of in de winkel in Volkel). De huurprijs voor dit middle-range wetsuit is €40,-, daarnaast betaal je een borg van €150,-.

Wil je een wetsuit huren voor de wedstrijd op 23 juni? Stuur dan een email naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp ‘Wetsuit huur Vrouwentriathlon’ en vermeld jouw naam/adres/telefoon gegevens, inclusief lengte/gewicht, zodat de juiste maat kan worden bepaald.

Wil je graag de huurwetsuit van te voren passen en uitproberen? Kom dan naar de open water clinic op dinsdag 11 juni. Liever kopen in plaats van huren? Ook dat kan! Triathlonaccessoires.nl geeft tijdens de clinic 20 procent korting op de aanschaf van een wetsuit. Ook worden een aantal testwetsuits meegenomen die je kunt kopen, deze hebben een korting van 30 tot 50 procent! En verder heb je de mogelijkheid om de gehuurde wetsuit na afloop te kopen, de huurprijs wordt dan verrekend met de aanschafprijs.