Open water clinic én wetsuits testen

mei 30, 2019 //

/ /

Ga je kopje onder tijdens een massastart met vele triatleten? Hoe controleer je je ademhaling en slag met al die golven? En hoe kun je je het beste oriënteren zonder al die geruststellende herkenningstekens zoals de lijnen op het plafond van het zwembad? Je leert er alles over tijdens de speciale open water clinic die Sione Jongstra van Siosport al enkele jaren met veel succes organiseert voor Stichting Vrouwentriathlon. Heb je last van angst in buitenwater? Of ben je gewoon benieuwd naar het zwemparcours van de Vrouwentriathlon Beusichem? Geef je dan op voor de open water clinic op 11 juni in Beusichem. Je kunt tijdens deze clinic ook wetsuits van het merk BTTLNS passen én direct in het water testen.

Alle praktische gegevens op een rijtje:

Wat: Open water clinic (inclusief testen wetsuits van het merk BTTLNS).
Wanneer: dinsdag 11 juni 2019.
Aanvang: 19.00 uur.
Waar: Beusichem.
Kosten: € 7,50 p.p.

De clinic wordt gegeven door Sione Jongstra van Siosport. Informatie en aanmelden via info@siosport.nl.

Wetsuits testen en kopen óf… huren!

Sta je op 23 juni aan de startlijn in Beusichem, maar heb je (nog) geen wetsuit of twijfel je over de aanschaf ervan? Onze sponsor Triathlonaccessoires.nl biedt de mogelijkheid om een wetsuit te huren, zodat je met een gerust hart aan de start kunt staan. Tevens zorgen ze ervoor dat je het wetsuit een aantal dagen voor de wedstrijd in huis hebt, zodat je er nog een aantal testrondes mee kunt maken. Je ontvangt de wetsuit woensdag 19 juni in huis (via de post). Daarna moet de wetsuit uiterlijk op woensdag 26 juni weer terug zijn (via de post of in de winkel in Volkel). De huurprijs voor dit middle-range wetsuit is €40,-, daarnaast betaal je een borg van €150,-.

Wil je een wetsuit huren voor de wedstrijd op 23 juni? Stuur dan een email naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp ‘Wetsuit huur Vrouwentriathlon’ en vermeld jouw naam/adres/telefoon gegevens, inclusief lengte/gewicht, zodat de juiste maat kan worden bepaald.

Wil je graag de huurwetsuit van te voren passen en uitproberen? Kom dan naar de open water clinic op dinsdag 11 juni. Liever kopen in plaats van huren? Ook dat kan! Triathlonaccessoires.nl geeft tijdens de clinic 20 procent korting op de aanschaf van een wetsuit. Ook worden een aantal testwetsuits meegenomen die je kunt kopen, deze hebben een korting van 30 tot 50 procent! En verder heb je de mogelijkheid om de gehuurde wetsuit na afloop te kopen, de huurprijs wordt dan verrekend met de aanschafprijs.