Open water clinics, triathlontrainingen, personal trainingen en méér bij Siosport

juni 21, 2020 //

/

Heb je al jaren last van koudwatervrees? Of wil je graag wat goede tips voor zwemmen in open water? Dan zijn de open water clinics van Sione Jongstra een uitkomst. Je kunt er nog twee volgen in Maastricht in juni. Zwem ook zelfverzekerder in openwater en geef je op! De clinics worden gegeven door 10-voudig Nationaal Kampioene Triathlon en 2-voudig (2017 en 2018) Wereldkampioene Ironman Hawaii (AG 40-44) Sione Jongstra. Sione heeft veel ervaring met zwemmen in verschillende wateren met bijbehorende verschillende omstandigheden. Ze geeft al sinds 2013 openwater clinics.
Geef je op >>

Wil je liever tips voor álle onderdelen van een triathlon? Ook dat kan. In de week van 13 juli worden vier avonden lang verschillende triathlontrainingen gegeven in Zuid-Limburg die je goed voorbereiden op een triathlon. Je kunt aan een enkele training meedoen of je voor de hele reeks inschrijven. Meer informatie vind je op de site van Siosport.

Liever één op één contact? Personal trainingen zijn weer mogelijk bij Siosport, net als zwangerschapsbegeleiding of trainingen en clinics op maat. Je vindt hier alle informatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een vraag over coaching of specifieke trainingswensen? Neem dan even contact op met Sione.