Oproep: divisieteams zoeken teamgenoten

september 21, 2016 //

De teams die voor Siosport-Vrouwentriathlon uitkomen in de divisiewedstrijden zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten! Vooral het team in de 1eDivisie zoekt versterking. Iets voor jou?

De teamcompetitie bevat een mix van sprinttriathlons en olympische afstanden  en gaat over vijf wedstrijden. Elk team start met vier vrouwen per wedstrijd. De uitslagen van de snelste drie dames worden opgeteld en zo ontstaat het klassement. Als team start  je in een uniform triathlonpakje en vanuit Siosport worden één of meer trainingsdagen georganiseerd.

Lijkt het jou leuk om volgend seizoen uit te komen voor een Siosport-Vrouwentriathlonteam? Meld je dan voor 28 september aan bij triathlonteam@siosport.nl. Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/4 triathlon te volbrengen en dat je minstens drie van de vijf wedstrijden kunt starten. Jouw aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Aan de hand van je aanmelding ontvang je een mail met informatie en vindt er een informatiebijeenkomst plaats.

Als je een indruk wilt krijgen van de wedstrijden en de prestaties van de teams, neus dan eens rond in de verslagen. Meer over de teamcompetities staat op http://teamcompetities.nl/ De afgelopen twee jaar kwamen de teams uit in Noord.